Kako upravnik zgrade utiče na život roditelja i dece?

Profesionalni upravnik je neko ko vodi računa o zajedničkoj kući u kojoj svi, kao stanari zgrade, živimo. Iako deluje da se on bavi nekim opštim stvarima, upravnik zgrade i njegove odluke, sposobnost i stručnost, direktno utiču i na kvalitet našeg života, ali i nape dece. Da li će nam lift raditi onda kada nam je najpotrebniji, da li ćemo u sred noći ući u osvetljen ili mračan ulaz, da li ćemo do svog stana šetati kroz prljavštinu ili čistoću… Sve su to stvari koje nas se i te kako tiču, a direktno zavise od upravnika zgrade kojeg izaberemo.

Bezbednost naše dece

Koliko god brinuli o svojoj deci, njihovom zdravlju i bezbednosti dok su sa nama, kad-tad ih moramo pustiti same. Onog trenutka kada pređu prag stana u kom žive, prepušteni su sebi i okruženju u kojem se nalaze. Upravo to okruženje je naš posao, da ono bude funkcionalno, čisto i pre svega bezbedno. To je jedan od glavnih poslova upravnika zgrade, da stamebnu zgradu čini bezbednom za svu decu koja u njoj žive. To podrazumeva pravovremeno i stručno održavanje interona, nadzorni kamera, ali i nekih naizgled banalnih stvari kao što su rad sijalica, rukohvata, pravilno označavanje izvora opasnosti i slično.

Higijena u kojoj deca odrastaju

Koliko god se trudili da svoje stanove održavamo čistim, deca više vremena provode van kuće. Posebno kada je reč o baš maloj deci, kojima je padanje, puzanje i valjanje po podu takoreći posao, najvažnija je higijena ulaza, hodnika i liftova. Profesionalni upravnik zgrade najbolje zna kako se organizuje pravilno čišćenje zgrade i održavanje higijene stambene zgrade na najvišem mogućem nivou. Vremenske prilike se često menjaju, nekada i nekoliko puta tokom dana, i stanari hteli ili ne hteli u ulaz unose, blato, vodu, lišće sneg… Zbog toga je važno odabrati upravika koji će se postarati da naša deca prolaze čistim hodnicima i da se voze u čistim liftovima, svakoga dana, tokom cele godine.

Lift mora da bude na raspolaganju, uvek

Ljudi koji imaju malu decu, posebno dobro znaju koliko je važno redovno održavanje lifta i da je lift u zgradi uvek u funkciji. Bilo da se radi o kolicima za bebe, biciklima ili trotinetima, svaki izlazak u park vodi kroz lift, naravno ako radi. Ukoliko lift nije u funkciji, svaka šetnja i aktvnost postaju ogroman napor, posebno ukoliko se radi o stanarima viših spratova. Zadatak upravnika zgrade je da omogući svakoj porodici sa decom, da u svakom trenutku mogu bezbedno i lako da dođu do svog stana, bez obzira na igračke ili kolica koja sa sobom nose!

Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet usluga i najbolje cene upravnika zgrade!

Podeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn