Visinski radovi

Visinsko pranje prozora, pranje staklenih površina, čišćenje oluka, pranje fasade, zamena krova, zamena oluka i skidanje grafita sa fasade samo su neki visinski radovi koje pružamo u sklopu usluge održavanja vaše zgrade. Dozvolite da vam olakšamo svakodnevicu. Pogledajte usluge visinskih radova koje nudimo i kontaktirajte nas!

Većina radova koji podrazumevaju čišćenje i pranje eksterijera zgrade nisu dostupni stanarima i zaposlenima u zgradi. Najpametniji izbor koji članovi zajednice mogu da načine jeste angažovanje profesionalnih lica.

Šta podrazumeva usluga visinskih radova?

Održavanje krova

Održavanje fasade

Održavanje oluka

Održavanje staklenih površina

Visinski radovi Beograd 

Većina radova koji podrazumevaju čišćenje i pranje eksterijera zgrade nisu dostupni stanarima i zaposlenima u zgradi. Najpametniji izbor koji članovi zajednice mogu da načine jeste angažovanje profesionalnih lica.

Naš tim ima dugogodišnje iskustvo sa visinskim radovima i sačinjava ga grupa profesionalnih licenciranih alpinista i obučenih tehničara.

Njihova kompetentnost ispunjava visoke sigurnosne standarde i obučeni su za pranje krovnih prozora, čišćenje oluka, popravke krova, ali i saniranje svih drugih teško pristupačnih delova stambeno-poslovnog objekta. Raspon usluga koje nudimo zaista je širok.

Ne morate biti naš redovni korisnik da bi se ugovorili visinski radovi i intervencije na spoljašnosti vaše zgrade, možete nas angažovati po potrebi, jednokratno, ili ih potražiti u sklopu drugih usluga radi kojih nas angažujete. 

Visinski radovi cena

Pogledajte ostale usluge koje imamo u našoj ponudi kao što su čišćenje zgrada i održavanje zgrada i kontaktirajte nas, da formiramo najbolju cenu za vas!

Visinski radovi. Pranje prozora na visini

Kontaktirajte nas za sva pitanja

Čišćenje oluka – koliko često ih treba čistiti?

Tokom vremena dolazi da zagušenja u olucima usred nagomilanog lišća i blata, te kišnica ne može da otiče kako je predviđeno. Tada je potrebno angažovati profesionalnu agenciju koja vrši temeljno čišćenje oluka.

Možete nas angažovati za rutinsko čišćenje oluka u vašoj zgradi, ali i po potrebi za hitne intervencije. Po pravilu, oluke bi trebalo čistiti pre svake sezone kiša i otapanja snega – idealno dva puta godišnje.

Redovno čišćenje oluka direktno je povezano sa životnim vekom krova, fasade i generalno zdravljem čitave zgrade. Kvalitetni i očišćeni oluci sprečavaju nakupljanje vode i lišća, podlivanje i prskanje po fasadi.

Profesionalni upravnik stambene zajednice može se postarati za čišćenje oluka, ali i za održavanje svega ostalog u zgradi, bez potrebe da se vi ikada više brinete o tome.

Zamena oluka – kada je potrebna?

Redovno pravilno čišćenje oluka produžiće njihov životni vek. Oluci su veoma važni jer štite ne samo okruženje vaše zgrade, već i njenu fasadu. Još važnije, ne dozvoljavaju kišnici da se sliva pod objekat. 

Naš stručni tim shvata vaš komfor i očuvanje zgrade veoma ozbiljno i pored usluge čišćenje oluka, na raspolaganju smo vam i za njihovu zamenu. Montiramo različite vrste oluka – plastične, pocinkovane, bakarne… Biramo ih u skladu sa potrebama vas i vaše zajednice.

Zamene i popravke krova

Održavanje krova zgrade od strane profesionalaca izuzetno je važno jer se jedino na taj način mogu sprečiti prokišnjavanja, poplave i druge veće nezgode u zgradi. 

Osim za zamene krova tu smo i za hitne intervencije – uklanjanje nanosa snega, leda ili delova fasade sklonih padu, kao i uklanjanje gnezda sa krovova.

Zamena krova cena – popravke krovova Beograd

Cena zamena crepa na krovu ili krova u celosti zavisi od mnogo faktora. Nekad je potrebna kompletna zamena krova, dok je povremeno dovoljno zameniti samo oštećeni deo crepa. Naš tim na početku će utvrditi kolika sanacija krova je potrebna i da li je potrebno zameniti ceo krov ili samo deo.

Zajedno sa vama ćemo izabrati krovni pokrivač koji najbolje odgovara vašoj zgradi, a zatim ćemo za vas napraviti ponudu po najboljoj ceni. Nakon toga ćemo stručno izvršiti sanaciju, krpljenje ili izolovati krov. Pozovite nas i uverite se zašto nam je preko deset hiljada klijenata već pružilo poverenje.

Krečenje fasade cena

Eksterijer zgrade jednako je bitan kao i enterijer. Redovnim održavanjem fasade čuvamo je i produžavamo njen životni vek. Ukoliko je vašoj fasadi potreban preobražaj možete nas kontaktirati i zakazati krečenje po najboljim cenama prilagođenim vašim potrebama.

Pranje fasade cena

Ponekad, u slučaju manje zaprljanosti zidova nije potrebno krečenje zgrade već samo temeljno pranje fasade pod pritiskom. U pitanju je najbolji način da se otklone sve nečistoće sa fasade i da ona dobije novo ruho. Dolazimo na teren sa kompletnom opremom i nećemo otići sve dok vaša fasada ne zablista.

Skidanje grafita cena

Uz naše višegodišnje iskustvo, u stanju smo da uklonimo sve grafite sa vaših fasada. Svakodnevno smo svedoci tragova ove vrste vandalizma pogotovo u većim gradovima poput Beograda. Nema potrebe pričati o tome koliko su oni u stanju da naruže čak i najlepšu zgradu. Na sreću, nijedno uklanjanje grafita sa fasade nije nemoguća misija. Dolazimo na vaš poziv u najkraćem roku, donosimo naša sredstva i bacamo se na posao!

Visinsko pranje prozora cena

Naš tim profesionalaca obučen je za visinsko pranje prozora. Vešti alpinisti dolaze na adresu sa svom potrebnom opremom i u stanju su da dopru i do najnepristupačnijih mesta. Imamo samo jednu misiju – da prozori vaše poslovno-stambene zajednice zablistaju.

Pranje prozora na visini, kao što su krovni prozori, nije nešto što bi trebalo sami da pokušavate. Pogotovo ukoliko se plašite visine ili jednostavno niste iskusni u ovom poslu. Zaista ni nema potrebe za tim kada postoji mogućnost angažavanja specijalista koji su spremni da to urade umesto vas po najboljim cenama. Ukoliko vas zanima profesionalni upravnik cena je najbolja, kontaktirajte nas već danas!