Čišćenje zgrada

Čišćenje zgrada od strane našeg tima čini da zajedničke prostorije, hodnici, ulaz i liftovi stambeno-poslovnog prostora zablistaju! Prepustite nam čišćenje zgrada i proverite zašto imamo više od deset hiljada zadovoljnih klijenata.

Čišćenje zgrada – profesionalna usluga

Naš profesionalni upravnik zgrade nudi u svom paketu redovno čišćenje zgrada i odgovorno brine o higijeni vaše stambeno-poslovne zajednice. Dolazimo u dogovorenom terminu sa našom opremom i najkvalitetnijim sredstvima za čišćenje spremni da unapredimo kvalitet vašeg života i obezbedimo vam čistoću stambene zgrade ili poslovnog prostora.

Zašto se odlučiti za profesionalno čišćenje objekata?

U zajednici koja se sastoji od mnogobrojnih članova, redovno održavanje higijene zajedničkih prostorija je nužno za dobrobit i zdravlje celog kolektiva.

Najveća prednost života u takvoj zajednici, u poređenju sa kućom, jeste što se poslovi vezani za čišćenje zgrada mogu podeliti između stanara, ili još bolje – angažovati profesionalna agencija za čišćenje.

Kao i cena profesionalnog upravnika, cena čišćenja zgrada po stambenoj jedinici je minimalna u poređenju sa prednostima koje donosi angažovanje tima za profesionalno čišćenje zgrada.

Višedecenijsko iskustvo u čišćenju zgrada u Beogradu omogućilo nam je da vam danas ponudimo kompletnu uslugu i postaramo se da boravite u zdravom, urednom i komfornom prostoru tokom cele godine.

Odrzavanje zgrade

Kontaktirajte nas za sva pitanja

Naš tim profesionalaca pobrinuće se za sledeće usluge:

1. Čišćenje zajedničkih prostorija

Brinemo o njihovoj higijeni i urednosti tokom cele godine kako biste vi i komšije ili kolege imali komfor koji zaslužujete. Usluge čišćenja zajedničkog prostora čini da ih koristite nesmetano i sa uživanjem.

2. Čišćenje i pranje ulaza

Ulazi su prva stvar koju neko ugleda kada kroči u vašu zgradu. Bitno je da budu čisti, uredni i ostavljaju utisak gostoprimstva a ne odbojnosti. Mi ćemo se pobrinuti se za čistoću vaših ulaznih vrata. Sa jednakom posvećenošću održavamo eksterijer svakog objekta kao i enterijer. 

3. Čišćenje stepeništa

Stepeništa se upotrebljavaju svaki dan i osim iz estetskih, jednako je važno da budu čista i iz bezbednosnih razloga. Uz neše temeljno pranje i čišćenje činimo ih bezbednim za vaše svakodnevno korišćenje.

4. Čišćenje hodnika

Profesionalno čistimo podove, usisavamo, uklanjamo paučinu i brinemo se o tome da vaši hodnici uvek budu čisti i blistavi. Takođe se bavimo i skidanjem reklamnih nalepnica i uklanjanjem grafita.

5. Čišćenje liftova

Dugmići i vrata od lifta predstavljaju mesta na kojima se zadržava najviše bakterija usred čestog korišćenja od strane velikog broja ljudi. Kako bismo izbegli njihovo prenošenje, redovno temeljno čistimo ceo lift i sprečavamo da stupite u kontakt sa njima i ugrozite svoje zdravlje.

6. Pražnjenje kanti za otpatke

Redovno pražnjenje kanti za otpatke samo je jedna u nizu stvari koje naši zaposleni rade. Prepustite nama ovaj i sve ostale dosadne poslove koji samo oduzimaju vreme.

7. Čišćenje poštanskih sandučića

Poštanski sandučići su takođe potencijalni izvor bakterija jer se nalaze na takvom mestu da su izložena velikom broju ljudi. Naš tim se stara o tome da sandučići uvek budu detaljno očišćeni i bezbedni za vas.

8. Čišćenje aparata za gašenje požara

Još jedna usluga koju vam pružamo u sklopu paketa jeste i detaljno čišćenje aparata za gašenje požara kako bi oni uvek bili spremni za brzu upotrebu u nepredviđenim situacijama.

Kako izgleda naš pristup?

  • Analiza – naš profesionalni tim, za čišćenje poslovnih objekata i stambenih prostora, detaljno analizira svaku zgradu pojedinačno;
  • Planiranje – nakon pregleda stambeno-poslovnog objekta Skupštini stanara predstavljaju najoptimalniji način profesionalnog čišćenja zgrade;
  • Utvrđivanje usluga – u dogovoru sa stambenom zajednicom profesionalni upravnici sačinjavaju spisak usluga i učestalost čišćenja stambenog prostora.

Neuredni ulazi u zgradu i hodnici neprijatnog mirisa uz nas postaće stvar prošlosti! Redovno održavanje zgrada od strane našeg tima učiniće da vam deljenje prostora sa svojom zajednicom postane pravo uživanje.

Od početka svog poslovanja želimo da obezbedimo harmoničan i bezbedan životni i radni prostor za sve vas. Zbog toga su proizvodi za čišćenje koje koristimo visokog kvaliteta, potpuno neškodljivi i i bezbedni za decu odrasle i kućne ljubimce. 

Ne postoji izazov sa kojim za više od deset godina našeg poslovanja nismo uspeli da izađemo na kraj.

Čišćenje zgrada Beograd cena

Nudimo vam redovno čišćenje zgrada cena najboljih u celom Beogradu. Jednom nedeljno detaljno ćemo očistiti svaki kutak vaše zgrade. Iznos je zaista neosetan za kvalitet usluga koje pružamo. Otvoreni smo za svaki vid izmena – možemo korigovati program usluga i napraviti paket prema vašim potrebama.

Čišćenje zgrade cena – paket usluga u dogovoru sa našim timom

Pozovite nas i napravićemo zajedno paket po dogovoru, jer nam je cilj da svim našim korisnicima obezbedimo komfor i čistoću kakve zaslužuju. Prva dva meseca možete se potpuno besplatno uveriti u kvalitet naših usluga.