Održavanje liftova

Održavanje liftova samo je jedna u nizu usluga koje nudi naš profesionalni upravnik. Bezbednost u liftu je krucijalna, te je redovno održavanje liftova u zgradi izuzetno važno, kako bi se stanari osećali sigurno. Vozite se svojim liftom bez strepnje da ćete se zaglaviti na pola puta! Prepustite brigu o njemu našem timu profesionalca!

Usluga održavanja liftova uključuje:

Godišnji pregled liftova, produženje atesta
Popravka Liftova
24 časa dežurstvo u slučaju zastoja ili zaglavljivanja u liftu
Artboard 2
Hitne intervencije

Održavanje liftova Beograd

Trudimo se da vaši liftovi uvek budu u dobrom stanju i da vam vožnja njima ne bude mučna već prijatna. Ne postoji ni jedna popravka lifta koja je nerešiva za naše eksperte. Ukoliko se odlučite za redovno održavanje liftova od strane Upravnika zgrade treba da znate koje usluge možete očekivati. U pitanju su sledeće aktivnosti:

 • Provera i održavanje pravilnosti rada svih sigurnosnih uređaja, naročito rada sigurnosnih uređaja kočnice pogonske mašine, hvatačkog uređaja, graničnika brzine, krajnih sklopki, odbojnika, vrata voznog okna i zabrave voznog okna;
 • Provera i održavanje noseće užadi ili lanaca i njihove veze s kabinom i protivtegom;
 • Provera i održavanje vuče koja se ostvaruje preko trenja i užegnjača;
 • Provera i održavanje izolacije svih strujnih kola i njihovih veza sa uzemljenjem
 • Održavanje, čišćenje i podmazivanje delova lifta;
 • Provera i održavanje ispravnosti rada lifta pri vožnji od stanice duž voznog okna u oba smera i pri stajanju;
 • Zamena signalnih sijalica i sijalica u kabini lifta, voznom oknu i mašinskoj kućici;
 • Zamena prekidača za svetlo i uloška osigurača u mašinskoj kućici;
 • Zamena razbijenog stakla na vratima kabine;
 • Sve popravke na liftu pri kojima nije potrebno menjati neki od njegovih delova.
Održavanje liftova u zgradi - zaposleni vrši servis lifta

Kontaktirajte nas za sva pitanja

održavanje liftova

Održavanje liftova – pristup

Održavanje liftova i popravka liftova su koraci koji slede tek nakon što su naši majstori izašli na teren, detaljno analizirali vaš lift i utvrdili stanje u kom se on nalazi. Naš pristup održavanju lifta izgleda ovako:

 1. Analiza – izlazimo na teren i detaljno analiziramo stambeno-poslovni prostor, lift i okno.
 2. Planiranje – nakon što smo utvrdili stanje lifta, prelazimo na održavanje lifta u zgradi. Predstavljamo vam najoptimalniji način profesionalnog održavanja i potrebnih popravki u liftu.
 3. Utvrđivanje usluga – u dogovoru sa zajednicom sačinjavamo paket usluga i učestalost održavanja lifta.

Servis liftova i njihovo održavanje nisu jedine usluge koje Upravnik zgrade nudi. Možete se opredeliti za paket usluga koji sadrži čišćenje zgrada i održavanje zgrada, kao i profesionalno upravljanje.

Hitne intervencije

Naši profesionalci dostupni su 24/7 tokom cele godine, čak i praznicima. U slučaju kvara, zastoja ili zaglavljivanja u liftu ne čekajte ni čas i pozovite nas odmah kako bismo rešili problem što pre!

Zaglavljivanje u liftu jedna je od najstrašnijih mora mnogima, a naš moto je “Bolje sprečiti nego lečiti”. Uz redovno održavanje lifta i servis liftova na mesečnom nivou vaša stambeno-poslovna zajednica nema razloga za brigu!

Održavanje liftova – cena

Naš profesionalni upravnik stambene zajednice pripremiće za vas i vašu zajednicu ponudu usluga u skladu sa vašim željama i potrebama. Pogledajte koja je cena profesionalnog upravnika i koje sve usluge nudimo i odlučite se za vaš paket još danas.

Nudimo upravljanje i održavanje zgrade po najboljim cenama, a prva dva meseca potpuno besplatno. Sasvim dovoljno vremena da se uverite zašto smo prvi izbor hiljada korisnika u Beogradu.