O nama

Otkrijte zbog čega su naši upravnici zgrada za kratko vreme stekli poverenje od preko deset hiljada zadovoljnih klijenata u sistemu profesionalnog upravljanja i održavanja zgrada.

O nama - upravnik zgrade u prvom planu, u drugom planu su ostali upravnici
ZAKON O STANOVANJU I ODRŽAVANJU ZGRADE

Ko smo mi?

Upravnik zgrade je specijalizovana agencija čiji su licencirani visoko obrazovani profesionalni upravnici zaduženi za upravljanje i održavanje stambeno poslovnih zgrada. 

Naši upravnici ispunjavaju sve materijalno-formalne uslove kako bi se odgovorno posvetili stambeno poslovnim objektima za koje su zaduženi. Iza profesionalnog vođenja vaše zgrade stoji mlad, sposoban i vredan tim s položenim ispitom i licencom stečenom u skladu sa Zakonom o stanovanju i održavanju zgrade, upisani u registar Privredne komore Srbija, a u svakom trenutku spremni da se nose sa odgovornošću upravljanja zgradom.  

Zato što nas odlikuju profesionalnost, posvećenost i pristupačnost spremni smo da na svaki izazov odgovorimo marljivo, odgovorno, brzo i tačno. 

Ponosni smo što smo za kratko vreme uspeli da stvorimo personalizovani pristup, tako da svakoj zgradi odgovaramo na njene potrebe i zahteve, što nas čini pouzdanim partnerom svim vlasnicima stambeno-poslovnih jedinica i vodećom agencijom u Srbiji.

Kontaktirajte nas za sva pitanja

Naš zadatak​

Pružamo celovitu uslugu profesionalnog upravljanja i održavanja stambenih zajednica u koje spadaju administrativno i finansijsko vođenje zgrade, tehničko i investicione održavanje, posvećenost bezbednosti i energetskoj efikasnosti stanovanja, kao i brzo reagovanje u slučaju hitnih intervencija. 

Misija

Naš cilj je da se vlasnici, stanari i korisnici stambeno-poslovnih objekata unutar svojih stambenih jedinica osećaju sigurno i ugodno, uvereni da su njihove zajedničke prostorije redovno higijenski i tehnički održavane i bezbedne po zdravlje i život.

Ujedno, smatramo da su vlasnici stanova naši partneri u misiji da unapredimo život kako unutar pojedinačnog stambeno-poslovnog prostora, tako i životne sredine na teritoriji Beograda i Republike Srbije.

Vizija

Sebi postavljamo stroge i visoke standarde poslovanja kako bismo omogućili kvalitetan život svakom stanaru ponaosob, ali i pronašli rešenja prihvatljiva na zadovoljstvo Skupštine stanara.

Vidimo sebe kao temelj dobrog funkcionisanja stambenih zajednica širom teritorije Republike Srbije koji unapređuje svakodnevicu kako bi se svaki stanar zaštićeno, mirno i zadovoljno.

 

Zbog čega biste čekali da vam odrede prinudnog upravnika zgrade kada možete odabrati licencirano profesionalnog upravnika koji će sa vama pronaći najoptimalnija rešenja za svaki izazov u vezi sa upravljanjem i održavanjem vaše stambene zajednice.