Profesionalni Upravnik Zgrade Beograd

O NAMA

Otkrijte zbog čega su naši upravnici zgrada za kratko vreme stekli poverenje od preko deset hiljada zadovoljnih klijenata u sistemu profesionalnog upravljanja i održavanja zgrada.

ZAKON O STANOVANJU I ODRŽAVANJU ZGRADE

Ko smo mi?

’’Domaćin zgrade d.o.o.’’ je specijalizovana agencija čiji su licencirani visoko obrazovani profesionalni upravnici zaduženi za upravljanje i održavanje stambeno poslovnih zgrada. 

 

Naši upravnici ispunjavaju sve materijalno-formalne uslove kako bi se odgovorno posvetili stambeno poslovnim objektima za koje su zaduženi. Iza profesionalnog vođenja vaše zgrade stoji mlad, sposoban i vredan tim s položenim ispitom i licencom stečenom u skladu sa Zakonom o stanovanju i održavanju zgrade, upisani u registar Privredne komore Srbija, a u svakom trenutku spremni da se nose sa odgovornošću upravljanja zgradom.  

 

Zato što nas odlikuju profesionalnost, posvećenost i pristupačnost spremni smo da na svaki izazov odgovorimo marljivo, odgovorno, brzo i tačno. 


Ponosni smo što smo za kratko vreme uspeli da stvorimo personalizovani pristup, tako da svakoj zgradi odgovaramo na njene potrebe i zahteve, što nas čini pouzdanim partnerom svim vlasnicima stambeno-poslovnih jedinica i vodećom agencijom u Srbiji.

Naš zadatak​

Pružamo celovitu uslugu profesionalnog upravljanja i održavanja stambenih zajednica u koje spadaju administrativno i finansijsko vođenje zgrade, tehničko i investicione održavanje, posvećenost bezbednosti i energetskoj efikasnosti stanovanja, kao i brzo reagovanje u slučaju hitnih intervencija. 

Misija

Naš cilj je da se vlasnici, stanari i korisnici stambeno-poslovnih objekata unutar svojih stambenih jedinica osećaju sigurno i ugodno, uvereni da su njihove zajedničke prostorije redovno higijenski i tehnički održavane i bezbedne po zdravlje i život.

Ujedno, smatramo da su vlasnici stanova naši partneri u misiji da unapredimo život kako unutar pojedinačnog stambeno-poslovnog prostora, tako i životne sredine na teritoriji Beograda i Republike Srbije.

Vizija

Sebi postavljamo stroge i visoke standarde poslovanja kako bismo omogućili kvalitetan život svakom stanaru ponaosob, ali i pronašli rešenja prihvatljiva na zadovoljstvo Skupštine stanara.

Vidimo sebe kao temelj dobrog funkcionisanja stambenih zajednica širom teritorije Republike Srbije koji unapređuje svakodnevicu kako bi se svaki stanar zaštićeno, mirno i zadovoljno.

 

Zbog čega biste čekali da vam odrede prinudnog upravnika zgrade kada možete odabrati licencirano profesionalnog upravnika koji će sa vama pronaći najoptimalnija rešenja za svaki izazov u vezi sa upravljanjem i održavanjem vaše stambene zajednice.

Kontaktirajte nas za sva pitanja

Šta je posao Profesionalnog upravnika zgrade?

Profesionalni upravnik zgrade je licencirano fizičko lice registrovano u Privrednoj komori Srbije za obavljanje delatnosti profesionalnog upravljanja zgradom. U dogovoru i uz saglasnost Skupštine stanara, zadužen je za ispunjavanje svih potreba stambeno-poslovnog objekta koji uključuje više različitih usluga.

ADMINISTARTIVNI POSLOVI

Prepustite nam sve administrativne poslove koje rešavamo za vas i zaboravite na papirologiju.

TEHNIČKI POSLOVI

Obavljamo poslove tekućeg održavanja zajedničkih delova stambene zgrade, od najmanjih detalja do hitnih intervencija.

FINANSIJSKI POSLOVI

Uz saglasnost skupštine stanara raspolažemo sredstvima sa tekućeg računa stambene zajednice u njenom najboljem interesu.

ENERGETSKA EFIKASNOST

Nudimo savetodavnu pomoć pri dogovoru oko investiranja u jednostavne mere koje unapređuju energetsku efikasnost stambeno-poslovnog objekta.

BEZBEDNOST

Rešavamo pitanja bezbednosti stanara poput protivpožarne zaštite ali i ona koja
ometaju kvalitet stanovanja poput buke, parkinga, iznošenja smeća i drugo.